Training:
Persoonlijke groei met behulp van paarden

Leven naar je diepste wens of verlangen

Stel je voor dat je streeft naar een leven waarin je zo vrij mogelijk leeft, gericht op je diepste wens of verlangen. Onderweg kom je obstakels tegen zoals angst, verkramping, gedachten en aannames. Door alles onder ogen te durven zien—je sterke kanten, maar ook je donkere kanten—vind je uiteindelijk je centrum. Dit is de plek waar rust heerst en waar je verlangen kan groeien.

Over ons

Ghita Hulster (paardencoach), haar kudde en ik hebben voor 2024 drie prachtige dagen voor jou klaar staan waar het gaat om jouw persoonlijke groei. En we nodigen jou van harte uit om mee te doen.

Je kunt je inschrijven voor een losse dag, maar door de opbouw in het programma is het zeer waardevol om alle drie de dagen bij te wonen.

Meer over Ghita weten? Kijk op https://shadowfaxcoaching.nl/

Het programma

Vrijdag 13 september:

We starten met het thema ‘Jouw verhaal.’

Welk verhaal vertel jij jezelf en klopt dit nog? Waar zou je naar toe willen met je verhaal?

Vrijdag 18 oktober:

Deze dag gaat over ‘Jij en jouw omgeving.’ Jij staat de hele dag centraal en we gaan onderzoeken hoe jij je verhoudt tot je omgeving. Geef je veel, mag je jezelf zijn, pas je je aan, levert het energie op? En wat is je verlangen?

Vrijdag 15 november:

Als je je verhaal hebt afgepeld, je relatie tot je omgeving helder is… Dan komen we bij het thema van deze dag: Wie ben ik? En durf je daarvoor te gaan staan?

 

Over de training

Elke ochtend beginnen we met oefeningen en in de middag komen de paarden erbij om de opgedane inzichten te verdiepen, helder te maken of om een boodschap te brengen die jij nog nodig hebt om te worden wie je wilt zijn, wie je in essentie bent.

Deze dagen zijn volledig verzorgd en jij wordt heerlijk ontzorgd! Er is koffie, thee, sap en een heerlijke lunch met soep, brood en salade. Na afloop sluiten we af bij het vuur.

De dag is er helemaal voor jou, van 10 tot 17 buiten in de wei. Het gaat altijd door. En dit op het prachtige landgoed van Ghita (Shadowfax coaching)

Ghita begeleidt als zeer ervaren paardencoach en trainer deze dag. Ik begeleid vanuit mijn 25 jaar ervaring als lichaamsgerichte coach, trainer en cranio-therapeut deze dag. Ghita en ik werken nu een paar jaar samen in het geven van workshops, training en cranio&paard sessies.

De samenwerking tussen Ghita, de paarden en mij vormt zo’n krachtige verbinding, waarin al snel duidelijk wordt wat er opgepakt en gezien mag worden om te komen tot de persoon die jij wilt zijn in je werk en privé.

 

De dag was prachtig, voelde me in de watten gelegd door de goede verzorging, het lekkere eten en het gevoel helemaal welkom te zijn met alles wat ik met me meedroeg.”

Wat anderen zeggen

“Deze dag was voor mij, ondanks de herfstachtige dag met veel regen ontzettend warm en rijk aan inzichten. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, omdat ik meer zelfcompassie heb gekregen voor waar ik het nog niet durfde toe te laten. De paarden brachten mij waardevolle spiegels. Ze lieten me zien waar ik mezelf nog niet laat zien en klein houd en wat er gebeurt in mij als ik dat wel doe en toe laat, en hoe dat voelt! De begeleiding was voor mij super liefdevol en nauwkeurig afgestemd op de groep, ik voelde me gezien en in de watten gelegd.”
(Christel)

 

“Deze dag was voor mij heel bijzonder en waardevol. Heel mooi om in de veiligheid van deze groep allemaal met onszelf aan de slag te mogen. De paarden brachten mij iets heel moois. Vic maakte voor mij twee dingen tegelijk inzichtelijk. 1 ik ben ik en ik mag plezier maken. 2. Ook als ik niet (letterlijk) in het middelpunt sta word ik gezien, dat maakte heel veel los.”

(Maaike)

Paarden & natuur

De stille en pure kracht van de natuur en de paarden, waarbij alles goed is zoals het is.

Met je klompen in de klei

In alle seizoenen buiten, door weer en wind. Vuurtje aan, extra dekentje of juist midden in de zon met een verkoelend drankje.

Volledig ontzorgd

Luxe lunch, lekkere thee & tussendoortjes. We zorgen dat het je aan niks ontbreekt!

Praktische informatie

 -Data 13 september, 18 oktober en 15 november 2024

-Tijd: 10.30 tot 17 uur (inloop 10 uur)

-Locatie: Landgoed Shadowfax coaching in Driebergen

-Voor iedereen die aan zichzelf wil werken

-Kosten voor deze volledig verzorgde dag met de paarden: €250

Bij inschrijving voor 3 dagen ontvang je €25 korting en betaal je €725 ipv €750.

Prijzen inclusief btw. Voor zakelijke cliënten rekenen we de prijs exclusief btw.

 

Inschrijven

Past dit bij jou? Vul je gegevens in om je in te schrijven.

Privacy Verklaring

8 + 11 =