Lespakket Thuis Ontspannen

Een videocursus waarin ik je leer hoe je tot rust kunt komen als je hoofd vol zit en je je even niet meer verbonden voelt met jezelf.

Lespakket Thuis ontspannen

Ontspannen op je yogamatje, bij een masseur of tijdens een sessie bij mij is heerlijk maar hoe heerlijk is het als je gewoon thuis op de bank ook lekker kunt ontspannen en in je lijf kunt zakken?

Ik hoor van mijn cliënten dat dat thuis niet altijd meevalt. Veel afleidende factoren, je hoofd blijft druk, thuis zijn teveel to do dingen…

Om jou hierin te helpen ontspannen terwijl je thuis bent, heb ik een kleine videocursus opgenomen.

Je kunt deze luisteren en/of bekijken en meedoen en ja dat gaat je helpen gewoon thuis te zakken in je lijf en je ademhaling naar beneden te krijgen.

In 3 lessen neem ik je mee

Je eigen bubbel voelen

Ik vertel je over energie en laat je je eigen energie bubbel weer voelen.

Stress ontladen

In les 2 help ik je hoe jij thuis de stress kunt ontladen, de stroming in je lijf weer kunt voelen en kunt ontspannen

Rust in je lijf

In de laatste les krijg je oefeningen voor rust in je lijf en rust in jouw nervus vagus. Een zeer belangrijke zenuw die strak staat bij veel stress.

Praktisch

De investering is slechts €30 euro.(Nu tijdelijk €25)  Je kunt de video’s op jouw moment bekijken en luisteren, zo vaak als je wilt.

Als je dit wil, laat dan je gegevens achter via het contactformulier. Dan krijg je na je betaling (via een betaalverzoek) de videotraining zo snel mogelijk toegestuurd!

Ik hoop dat je er heerlijk van kunt genieten en dat het je helpt naar een heerlijk moment voor jezelf.

Schaf het lespakket Ontspannen Thuis aan

Past dit programma bij jou? Vul je gegevens in, dan nemen we contact op.

Privacy verklaring

3 + 4 =